پاچ باقالا (باقالی کشاورزی)................ ۳۰۰ گرم
سیر........................................... ۱ بوته
شوید.......................................... ۲ قاشق غذاخوری
روغن......................................... به مقدار لازم
نمک و زردچوبه............................ به مقدار کافی
تخم مرغ...................................... ۲ عدد
طرز تهیه:
گام ۱
ابتدا کمی روغن در ماهیتابه ریخته، سپس سیر را خرد کرده به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید
گام ۲
بعد از آن باقالی را که از قبل با آب سرد شستهاید به سیر در حال تفت اضافه کنید.
گام ۳
بعد آن شوید ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه همراه سایر مواد تفت دهید.
گام ۴
مواد را به همراه دو لیوان آب در گمج (ظرف مخصوصی که شمالیها از آن استفاده میکنند. در صورتی که به این ظرف دسترسی ندارید، از ظروف دیگر هم میتوان استفاده کرد) ریخته ، زیر اجاق را کم کنید تا جا بیفتد.
گام ۵
بهتر است این خورشت را در ظرف مخصوص که گیلانیها به آن گمج می گویند پخت کنید.
گام ۶
بعد از اینکه خورش جا افتاد تخم مرغ ها را در آن بشکنید.
گام ۷
سپس درِ گمج را بگذارید تا تخم مرغ بپزد.
گام ۸
این خورش را همراه با کته و کنار ترشی، شوره کولی (ماهی شور) و اشپل دودی میتوانید سرو کنید.
>> گورمند