کسانی که میزان اسید چرب «امگا 3» در بدنشان بالاست به طور کلی به میزان 27 درصد کمتر از دیگران در خطر مرگ قرار دارند و میزان خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی در آنان، 35 درصد کمتر از کسانی است که «امگا 3» بدنشان کم است. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد می گویند با بررسی شانزده ساله بر روی دو هزار و 700 آمریکایی شصت و پنج ساله و بالاتر به این نتایج دست یافتهاند.
محققان می گویند مصرف برخی انواع ماهی همچون قزل آلا، ماهی تن، ماهی پهن، ساردین، شاه ماهی و ماهی خالدار، خطر مرگ را به کمترین میزان ممکن کاهش میدهد. «دوکوزاهگزا انوئیک اسید» موجود در ماهی به طور جدی در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های کرونر قلبی تاثیر دارد. همچنین ماده «ایکوزا پنتاانوئیک اسید» موجود در ماهی، به کمتر شدن خطر مرگ ناشی از بیماری های غیر قلبی کمک میکند و نیز ماده «دوکوزا ساپنتانوئیک» اسید به کمتر شدن خطر مرگ ناشی از سکته مغزی منجر میشود.
استادیار بخش همهگیرشناسی دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد میگوید: یافتههای ما نشان میدهد مصرف روغن ماهی به کاهش بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند و در نهایت به افزایش طول عمر اشخاص میانجامد.
>> جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد