بهاری بخورید: بورانی کنگر

بورانی غذایی ساده متشکل از ماست و سبزیجاتی مثل اسفناج است که موادش براحتی مهیا می‌شود و بسرعت هم می‌توان آن را سر سفره آورد. کنگر روییدنی فصل بهار است و مناسب برای یک تنوع غذایی فصلی: بورانی کنگر.
کد خبر: ۵۵۵۱۰۸

 

مواد لازم
کنگر: ۱ کیلو
ماست (زیاد شل نباشد): ۲ لیوان
زعفران حل شده در آبجوش: به مقدار لازم
نمک و فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم

طرز تهیه
یک کیلو کنگر تمیز کرده را با کمی آب و کمی نمک با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. به طوری که بعد از پختن آب آن تبخیر شود و زیاد هم کنگر له نشود. ۲ لیوان ماستی که زیاد شل نباشد را با کمی زعفران حل شده در آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و کنگر پخته شده را بعد از سرد شدن با ماست مخلوط می‌نمائیم، در ظرف می‌ریزیم و کمی نعناع خشک روی بورانی کنگر می‌پاشیم و با پیاز، زرشک و گردو تزئین می‌کنیم.

>> گروه آشپزی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها