ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم میشود و هم رنگش تیره نمیشود.
کرفسها را (که اگر با برگهای کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد