سوپ عدس، به شیوه آلمانی‌ها

آلمانی‌ها سوپی می‌پزند که در میان خودشان خیلی هم طرفدار دارد: سوپی به نام «پتاژ عدس». در زبان محلی پتاژ به معنای سوپ غلیظ است. بد نیست یک بار آن را امتحان کنید.
کد خبر: ۵۵۶۹۵۵

 

اگر می‌خواهید این سوپ را برای چهار نفر آماده کنید، به ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند نیاز دارید. یک عدد پیاز که گوشت را با آن و کمی آب می‌پزید، دو پیمانه عدس پخته شده، نصف پیمانه کرفس خرد شده، یک‌چهارم پیمانه هویجی که به صورت مکعبی خرد شده باشد، یک عدد گوجه‌فرنگی و به مقدار لازم نمک و فلفل و سرکه.
 
وقتی گوشت خوب پخت، آن را ریش ریش کنید و خوب بکوبید. سپس این گوشت باید با عدس پخته کاملا مخلوط شود. برای این کار بهتر است از دستگاه غذاساز استفاده کنید. به این ترتیب مخلوطی یکدست خواهید داشت. کرفس و هویج و آب گوشت را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و ظرف را روی حرارت آرام می‌گذاریم. قبل از اینکه هویج و کرفس خوب بپزد، گوجه را هم نگینی خرد و تخم‌هایش را جدا می‌کنیم. وقتی مخلوط درون ظرف کاملا پخت، گوجه و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و سرکه را که چاشنی این سوپ است روی همه مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
سوپ غلیظ و خوشمزه شما آماده است. حتما همه افراد خانواده از خوردن آن لذت می‌برند.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها