اسپاگتی به روش مکزیکی

پخت اسپاگتی روش های متنوعی دارد ، در روش مکزیکی آن به جای گوشت از سوسیس استفاده می شود . سرآشپز امروز مواد لازم و دستور پخت این غذای خوشمزه را آموزش می دهد
کد خبر: ۵۶۷۰۱۴
مواد لازم:

اسپاگتی رشته‌ای: 500 گرم‌

سوسیس: 4 عدد خرد شده‌

پیاز ریز شده: 2 عدد
 
سیر ریز شده: 4 حبه‌

فلفل دلمه سبز: 2 عدد ریزشده‌

روغن زیتون: نصف فنجان‌

گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده: 4 عدد

رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری‌

آب: یک لیوان‌

زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری‌

پودر فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری‌

نمک: به مقدار لازم‌

پنیر پیتزای رنده شده: یک لیوان‌

طرز تهیه:
اسپاگتی را در آبجوش می‌پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می‌ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می‌گذاریم تا آب آن کاملا برود.

 سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می‌کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده و سوسیس‌ها را  در روغن سرخ می‌کنیم. سپس سیر، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.

 گوجه فرنگی‌های رنده شده، 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می‌کنیم.

سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده. مواد به دست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می‌جوشانیم تا کمی غلیظ شود.

اسپاگتی‌ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می‌ریزیم.

ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم.

بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها