سوپ گشنیز

سرآشپز ما امروز طرز تهیه یک پیش غذای ساده و خوش طعم را به شما آموزش می دهد ؛ سوپ گشنیز . این سوپ بویزه در فصل بهار که سبزی گشنیز تازه و نازک و معطر است ، بیشتر استفاده می شود .
کد خبر: ۵۶۷۶۵۰

مواد لازم :

گشنیز : نیم  کیلو

ماست : 3 پیمانه

سیر : یک حبه

نمک و فلفل :به میزان لازم

جو نیم کوب :یک پیمانه

هویج : دو عدد

طرز تهیه:

جو را از شب قبل خیس کرده وبا کره تفت داده وبگذارید بپزد . یک ساعت بعد هویج نگینی شده را هم اضافه کنید وسپس نمک وفلفل وماست وسیر رنده شده را اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید جا بیفتد . سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه کنید و برای چاشنی این سوپ می توان  از آبلیموهم استفاده  کرد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
میترارستمی
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
۰
۰
ممنون از غذاهای خوبتون
نگین
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
۰
۰
واقعا عالییییییییه خیلی خوشم امد :* ممنون
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها