مواد لازم :
گشنیز : نیم کیلو
ماست : 3 پیمانه
سیر : یک حبه
نمک و فلفل :به میزان لازم
جو نیم کوب :یک پیمانه
هویج : دو عدد
طرز تهیه:
جو را از شب قبل خیس کرده وبا کره تفت داده وبگذارید بپزد . یک ساعت بعد هویج نگینی شده را هم اضافه کنید وسپس نمک وفلفل وماست وسیر رنده شده را اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید جا بیفتد . سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه کنید و برای چاشنی این سوپ می توان از آبلیموهم استفاده کرد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند