فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای پاییزی رژیمی و خوش‌طعم

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

شام چی داریم ؟تاس کباب

تاس کباب غذایی است که بیشتر ما را یاد مادر بزرگ ها می اندازد . اما علاوه بر اینکه غدای خوشمزه ای است ، غذای سالمی هم هست . سرآشپز ما امروز طرز تهیه ان را یادآوری می کند .
کد خبر: ۵۶۸۰۱۵

مواد لا‌زم :

گوشت سردست یا ران: 750 گرم

سیب‌زمینی: نیم‌کیلو

به: نیم‌کیلو

آلو خشک: نیم‌کیلو

روغن: 150 گرم

رب‌گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

گردغوره: دو قاشق‌سوپخوری

نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی‌

طرز تهیه:

آلو را بشویید و خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌های نازک ببرید. پوست به را هم بگیرید و به اندازه پره‌های پرتقال ورقه‌ورقه و سیب‌زمینی‌ها را هم حلقه‌حلقه کنید و گوشت سردست را هم تکه‌‌تکه نمایید.

2 قاشق روغن را ته قابلمه بریزید و دو ردیف پیاز حلقه‌حلقه را در آن تفت دهید. روی پیازها را یک ردیف گوشت بچینید و کمی آلو روی آن بریزید و چند تکه به را هم روی مواد بچینید.

همین‌طور مواد را در قابلمه بچینید و در آخر سیب‌زمینی‌ها را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در موقع کشیدن تاس‌کباب مراقب باشید مواد با یکدیگر مخلوط نشود.

newsQrCode
برچسب ها: تاس کباب آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها