کوکوی کدو، با سس ماست و شوید

کدو از معدود صیفی‌جاتی است که تقریبا در تمام فصول سال یافت می​شود و خواص فراوانی دارد. افرادی که به خوردن بادمجان حساسیت دارند، می‌توانند از کدو استفاده کنند.
کد خبر: ۵۷۲۱۳۸

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

کدوی متوسط 4 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شوید و پیازچه خرد شده 5 قاشق غذا خوری

آرد 2 قاشق غذا خوری

نمک و ادویه به میزان لازم

ماست برای تهیه سس یک لیوان

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی و کدو‌ها را آب پز کرده و سپس رنده کنید. آرد، تخم مرغ، فلفل و نمک و نیمی از پیازچه و شویدها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهی تابه ریخته پس از گرم شدن مواد را درون روغن سرخ کنید. بعد از این‌که یک طرف کو​کو سرخ شد آن را بر گردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود. از بقیه پیازچه و شوید برای تهیه سس این غذا استفاده کنید. به این ترتیب که آن‌ها را با ماست و مقداری نمک و نعنا خشک شده مخلوط کنید. کوکو را با سس آماده شده تزیین کنید و سر میز بیاورید.

>> چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها