طرز تهیه:
ماکارونی را به روال همیشه بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. فر را روی درجۀ ۱۲۰ سانتی گراد تنظیم و روشن کنید و ظرف موردنظر را کمی چرب کنید. ماکارونی، ذرت، فلفل دلمهای قرمز ریز خرد شده، هویج رنده شده، پنیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در ظرف آماده بریزید. تخم مرغ و شیر را با هم بزنید و روی مخلوط ماکارونی بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از کمی سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.
>> آفتاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان