مارمالاد هلو و انبه

حالا که فصل هلو و انبه است، می‌توانید با استفاده از این دو میوه خوشمزه مارمالادی درست کنید که سریع آماده می‌شود. طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۷۲۸۸۵

مواد لازم:

 هلو:     ۲ عدد

 انبه:     ۱عدد

 شکر:    هم‌وزن هلو و انبه

 پودر ژله هلو:  ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید. همه را به قطعات ریز خرد کنید. پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید. هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود.

میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد؛ بلکه باید به حدی باشد که میوه ها پخته شود و در پایان پخت، آب کاملاْ تبخیر شده باشد.

سعی کنید با پشت قاشق میوه‌ها را له کنید.  ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود.

این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است که می توان به عنوان صبحانه با بیسکویت یا پنکیک و سایر نانها میل کرد. میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت مدت نگهداری آن طولانی نخواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها