به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، طی احکام جداگانهای از سوی سید احمد میرعلایی دبیر جشنواره کودکان و نوجوانان، ویشکا آسایش (بازیگر)، امیر اسفندیاری (مدیر امور بینالملل بنیاد سینمایی فارابی)، بهرام عظیمی (کارگردان انیمیشن)، ابراهیم فروزش (کارگردان) و محمدحسین نیرومند (کاریکاتوریست و کارشناس انیمیشن) به عنوان اعضای هیات انتخاب بخش بینالملل جشنواره منصوب شدند.
ویشکا آسایش متولد سال 1351 است و در رشته طراحی صحنه و لباس تحصیل کرده است. فیلمهای سینمایی ورود آقایان ممنوع، مسافر ری، ساحره و مجموعههای تلویزیونی معصومیت از دست رفته، نردبام آسمان، مختارنامه و غیره از آثاری است که آسایش در آنها به ایفای نقش پرداخته است.
او در سال 1389 برای بازی در فیلم ورود آقایان ممنوع (رامبد جوان) در نقش مدیر یک دبیرستان دخترانه ظاهر شد و جایزه بهترین بازیگری زن در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر را به دست آورد.
امیر اسفندیاری متولد 1336 تهران، فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی از دانشگاه «نورث ایسترن» ماساچوست است.
او که در حال حاضر مدیریت امور بینالملل بنیاد سینمایی فارابی را برعهده دارد، مسئولیت واحد تولید مشترک امور بین الملل بنیاد سینمایی فارابی، مدیریت بازار فیلم ایران، مسئولیت امور بینالملل جشنواره های فیلم فجر و کودکان و نوجوانان در دورههای مختلف، عضویت در هیئت مدیره جشنواره آسیا اقیانوسیه و عضویت در هیئت مدیره سیفژ را در کارنامه دارد.
بهرام عظیمی متولد سال 1345 و فارغالتحصیل رشته صنایع دستی از دانشگاه هنر تهران است.
دریافت نشان درجه ۲ هنر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تدریس در خانه کاریکاتور ایران از سال 76 و تدریس در دانشگاههای هنر تهران، دریافت 84 جایزه ملی و بینالمللی در رشتههای کاریکاتور، انیمیشن، نقاشی و تصویر سازی از عناوینی است که وی موفق به دریافت آنها شده است.
عظیمی که با طراحی شخصیتهای تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی کارهای ماندگاری را از خود بجای گذاشته، به عنوان سازنده فیلم بلند سینمایی انیمیشن «تهران 1500» مورد توجه کارشناسان قرار گرفت و نوروز امسال این اثر را روی پرده داشت که با استقبال مردم روبرو شد.
وی همچنین در حوزه نویسندگی نیز نگارش فیلمنامه اثر سینمایی «آل» را بر عهده داشته و درصدد ساخت دومین انیمیشن سینمایی خود با مضمون کودکانه است.
ابراهیم فروزش متولد سال 1318 و فارغالتحصیل رشته کارگردانی است.
وی که فعالیت هنری خود را از سال 1349 در مرکز سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد، از فیلمنامهنویسان فیلم «قصههای بازار» (عبدالله علیمراد) بوده و تاکنون کارگردانی فیلمهای سینمایی متعددی را با مضمون کودکان و نوجوانان بر عهده داشته است که از جمله آنها میتوان به کلید، خمره، بچههای نفت و مرد کوچک اشاره کرد.
فیلم های فروزش در بسیاری از جشنوارههای داخلی و خارجی موفق ظاهر شدهاند.
محمدحسین نیرومند متولد سال 1343 است و لیسانس طراحی صنعتی از دانشگاه تهران دارد. وی از کاریکاتوریست های مطرح ایرانی است که تاکنون در سمتهای گوناگونی همچون مدیریت گروه جوان طرح و برنامه شبکه دو، دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور، سرپرستی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و غیره به فعالیت پرداخته است.
نیرومند همچنین تالیفات متعددی در ارتباط با آموزش کاریکاتور دارد و کتاب طنز مصور هم از مجموعه آثار اوست که درسال 1366 به چاپ رسیده است.
نیرومند که جایزه ویژه یومیوری شیمبون ژاپن را در سال 68 و نشان عالی تجسمی کشور را در سال 88 دریافت کرده، در زمینه انیمیشن، مشاور هنری مدیر مرکز تولید انیمیشن سازمان صدا و سیما (صبا) بوده است و در جشنوارههای مختلف هنری و سینمایی (از جمله فجر، پویانمایی و دفاع مقدس) به عنوان عضو هیات انتخاب و هیات داوری فعالیت کرده است.
بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به دبیری سید احمد میرعلایی در بخشهای مسابقه سینمای بینالملل، مسابقه سینمای ایران، مسابقه فیلمنامهنویسی از 15 تا 19 مهر ماه برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد