مقابله با ضعف در ماه رمضان

یکی از مشکلات روزه‌داران در ماه رمضان ضعف شدید است که برخی متخصصان تغذیه معتقدند با خوردن غذاهای حیوانی و گیاهی از قبیل پنیر، شیر، غلات و حبوبات در وعده‌های افطار و بویژه سحر می‌توان موجب افزایش نیرو و توان و در نتیجه مقابله با این ضفع شد.
کد خبر: ۵۷۸۱۴۸

 

به گفته سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، حذف سحری با عوارض گوناگونی از جمله افت قند خون و کاهش فشار خون، ضعف شدید جسمی و عدم تمرکز، بیحوصلگی، ناتوانی و بوی بد دهان همراه است. نوع غذاهای مصرفی باید حاوی فیبر فراوان باشد و البته جهت حفظ آب بدن و جلوگیری از تشنه شدن به طور متوالی و ترش کردن زود هنگام از خوردن برنج و خورش‌های زیاد و پرچرب و تفت داده شده پرهیز کنند. 
 
وی گفت: یکی از بهترین مواد غذایی که می‌توان در زمان سحری استفاده کرد ‌منابع حیوانی و گیاهی از جمله شیربرنج یا فرنی غنی از خلال بادام استفاده کرد. وعده سحر یک صبحانه مفصل و کامل بوده که باید در تنوع دادن به آن دقت کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها