خورش مجار: گولاش

در مجارستان خورشی تهیه می‌شود به نام «گولاش». یک بار پخت و مزه کردن آن شاید شما را علاقه‌مند به خوردن گاه به گاه آن کند. طرز تهیه و روش پخت آن را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۸۱۶۰۳

 

مواد لازم (برای ۲ الی ۴ نفر) 
 
گوشت گوسفند: ۲۰۰ / ۱ گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود. 
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده 
ادویه پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه خرد شده 
آب گوشت: ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
خامه ترش: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
 
طرز تهیه:
 
 پیاز را درون روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سیر را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر آن را تفت دهید. قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت ۵- ۳ دقیقه آن‌ها را تفت دهید. آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود. 
 هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید. 
 قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید. 
 خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها