مواد لازم:
بادمجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
هویج: ۲۰۰ گرم
سرکه: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را شسته و همان طور درسته، در طبقه پایین فر و با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و به صورت ریز خرد میکنیم. هویجها را نیز ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم. فلفل سبز را به قطعات ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز میگذاریم تا آماده شود.