جام جم سرا:
طرز تهیه:
بادمجانها را کبابی کنید و پس از سرد شدن آنها را پوست بگیرید و له کنید. بهتر است آن را در مخلوطکن بریزید. پس از آن روغن زیتون، ارده، سیر رنده شده، نمک و فلفل، ماست و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و برشهای گوجه تزئین کنید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جم جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد