استیک شتر مرغ

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی می‌شود، ارزش غذایی زیادی دارد و همچنین یکی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز به شمار می‌رود. افزون بر این، کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین‌تر است. سرآشپز ما با نگاهی به همین ویژگیها، طرز تهیه استیکی از این گوشت را ادامه توضیح داده است.
کد خبر: ۵۸۶۳۷۷

 

مواد لازم: 
 
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده: ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نصف پیمانه
جعفری خردشده: نصف پیمانه
سیر: دو حبه
روغن‌زیتون: سه قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
 
طرز تهیه: 
 
گوشت را ورقه ورقه کرده، آن را بین دو کیسه فریزر گذاشته، با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودرزنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها