مواد لازم
پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم. سپس آن را در روغنی که داغ داغ است سرخ کرده، سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی میریزیم. غذا حاضر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم