مواد لازم:
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ تا ۳ حبه
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه و زنجفیل: به دلخواه
گشنیز خرد شده: یک استکان
فلفل سبز: ۳ تا ۴ عدد
سیبزمینی: ۱ کیلو
پودر زیره سبز: دو قاشق مرباخوری
تخممرغ: ۱ عدد
لیموترش تازه: ۱ عدد
طرز تهیه:
۱-سیب زمینی را با آب و نمک بپزید و پس از پخت، پوست کنده، رنده کنید.
۲-پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با انواع ادویه، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده آن قدر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس همه مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد.
۳-نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز را به سیبزمینیهای رنده شده اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید. پس از آنکه همه مواد مخلوط شد، از خمیر به دست آمده تکهها یا گلولههایی کوچک بردارید و با دست دیگر وسط آن را گود کنید.
۴-مقادیری از مواد گوشتی را که در مرحله دوم تهیه و آماده کردهاید بردارید و میان گلوله سیبزمینی گذاشته، با همان خمیر سیب زمینی گلوله شده، رویش را بپوشانید.
۵-پس از بستن دهانه گلوله سیبزمینی، آن را کف دستتان بغلتانید تا حالتی گرد و یکدست پیدا کند.
۶-در ظرفی تخممرغ را بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید و گلولههای فرم داده شده را داخل مایه تخممرغ غلتانده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
۷-پس از سرخ شدن، کاتلیسها آمادهاند. آنها را در ظرفی بچینید و اطرافش را را با سبزیجات تزیین کرده، بر سر سفره ببرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: