طرز تهیه:
عدس را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید.
سیبزمینیها را خرد کرده و با هم در یک قابلمه بریزید و بپزید.
بعد از اینکه آب آن تمام شد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن آنها را له کنید یا در غذاساز ریخته و میکس کنید.
آرد سوخاری، نمک و فلفل، پودر سیر و پیاز رندهشده و سه عدد از تخممرغها را با هم مخلوط کنید (به اندازهای آرد سوخاری بریزید که مواد به صورت کتلت در دست شکل بگیرد و برای اینکه به دست نچسبد، یا دستتان را مرطوب کنید یا به سفیده تخممرغ آغشته کنید).
در یک ماهیتابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ و آماده شدن کتلتها، آنها را در دیس بچینید و با خیارشور یا زیتون اطراف آن را تزئین کرده و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد