مواد لازم:
موز: ۱ عدد
شکلات تختهای: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
ترافل رنگی: به مقدار لازم
مربا یا مارمالاد: مقداری
خامه: مقداری
طرز تهیه:
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسهای بریزید، روغن مایع و پودر قند را نیز اضافه کنید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود (همان روش بن ماری). سپس مواد را باهم مخلوط کنید.
موز را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر موز را تا نیمه داخل شکلات بزنید سپس داخل ترافل رنگی ببرید و خارج کنید. موزها را داخل بشقاب بگذارید و روی آنها را با خامه و مارمالاد تزیین کنید؛ میتوانید از پودر نارگیل، پسته و... به جای ترافل استفاده کنید؛ همچنین استفاده از مارمالاد برای تزئین آن سلیقهای است.
>> ایرانکوک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا