مواد لازم:
آرد گندم: ۱۷۵ گرم، جو پرک پودر شده: ۲۵ گرم، نمک: یکدوم قاشق چایخوری، بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری، کره یا مارگارین: ۷۵ گرم، شکر: ۴۰ گرم، شیر: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری و عسل: ۱ قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
آرد گندم و پودر جو پرک را با هم مخلوط کنید و سپس نمک و بکینگپودر را به آن بیفزایید. کره را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. شکر را نیز بیفزایید و کمی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس کمکم شیر را اضافه کنید و مخلوط را ورز دهید. در آخر، عسل را بیفزایید و نیمساعت به خمیر استراحت بدهید تا دیگر به دست نچسبد. خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و با قالبهای گرد یا هر قالب دلخواه دیگری آن را قالب بزنید. خمیر قالب زده را در سینی فر چرب شده با رعایت فاصله بچینید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید. بهتر است هنگامی که بیسکویتها را در سینی فر چیدید، با چنگال چند سوراخ روی بیسکویت بیندازید. بعد از اینکه بیسکویتها را از فر درآوردید، آنها را روی توریِ سیمی خنک کنید.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری/ معصومه رامشینی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان