هنگام خرید چاقوی سرآشپز، چاقویی را انتخاب کنید که با آن راحت باشید و در دستتان جا بگیرد. تیغهٔ چاقو نباید شل و انعطاف پذیر باشد.
اما چگونه چاقو را به دست بگیرید؟ انگشت شصت و اشاره را به راحتی روی قسمت انتهایی دسته که به تیغه ختم میشود قرار دهید. باید حس کنید چاقو عضوی از وجود شماست.
با دست دیگر چیزی که قرار است خرد شود را بگیرید. انگشتان خود را خم کنید تا به تیغه نخورد. هنگام خرد کردن مراقب انگشتان خود باشید.
نوک چاقو را روی تخته خرد کن قرار دهید و طوری بگیرید که به راحتی بالا و پایین شود. چاقو را دایره وار بچرخانید تا به مواد خرد نشده برسد، اما به هیچ وجه نوک آن را از تخته جدا نکنید.
نکات و هشدارها
* زیر تخته خرد کن یک حولهٔ مرطوب یا دستمال کاغذی قرار دهید تا لیز نخورد.
* خوراکیهای گرد را اول از وسط برش داده و بعد برای قطعه قطعه کردن، آن را به سمت بریده شده برگردانید. سطح صاف آن باعث عدم لیز خوردن میشود.
>>ایهاو
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد