غذای محلی: «لخلخ»، عروس بندر

این غذای جالب جنوبی برای بسیاری عجیب است اما اگر یک‌بار آن را بدرستی درست و طبخ کنید، طرفدار دائمی آن خواهید شد. مهم‌ترین نکته تهیه این خوراک ماهی آن است که هرچه تازه‌تر باشد خوشمزه‌تر خواهد شد.
کد خبر: ۶۱۰۹۵۳

مواد لازم (برای 4 نفر):

     روغن: یک‌چهارم پیمانه، 60 میلی‌لیتر
     برنج: 300 گرم، شسته شده
     فیله ماهی: 500 گرم، خرد شده
     پیاز متوسط: 2 عدد، خلالی
     سیر: 3 حبه، ساطوری
     شوید: 120 گرم، ساطوری
     زردچوبه: 2 قاشق چای‌‌خوری
     گرد لیمو: یک قاشق غذاخوری
     نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه:

1- روغن را در یک قابلمه متوسط روی شعله زیاد داغ کرده و پیاز را 7-6 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آن‌ها را با قاشق سوراخ‌دار از ظرف خارج کنید.
2- سیر را یک دقیقه روی شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کنید. برنج آبکش شده و شوید را اضافه کرده و کمی بچرخانید بعد از آن به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آب‌جوش اضافه کنید. 3 قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز اضافه کرده و پس از این‌که آب مجددا به جوش آمد نصف پیاز داغ و ماهی را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.
3- از این مرحله به بعد مانند کته  عمل کنید و پس از این‌که آب برنج تمام شد شعله را کم کرده و در قابلمه را بسته و 30دقیقه آن را دم کنید. در 5 دقیقه آخر شعله را زیاد کرده و روی برنج و دور آن کمی روغن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را همراه کمی گردلیمو و فلفل قرمز یا دارچین برای تزئین روی برنج استفاده کنید.
>> مجله دلگرم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها