برای تهیه ترشی لبو میتوانید دو کار کنید: یا لبوی آماده را با پوست از بیرون بخرید و در خانه پوست بکنید؛ یا این که خودتان چغندر قرمز را از بازار میوه تهیه کنید و در منزل بپزید.
بگذارید لبوها سرد شوند. سپس آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید.
سرکه و کمی نمک و کمی شکر (برای گرفتن تیزی سرکه) روی آن بریزید.
ظرف محتوی ترشی را ۴ روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید.
بعد از این مدت، ترشی آماده است. آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید