به گزارش جام جم سرا، مریم شیرمستی در گفتوگو با ایسنا این سبزی فصل زمستان را دارای خواص فراوان دانست و ضمن تاکید بر استفاده از آن و اشاره به مقادیر بالای فیبر موجود در این سبزی، خاطرنشان کرد: فیبر و آنتی اکسیدان موجود در چغندر قند در پیشگیری از انواع سرطانها مفید است.
این کارشناس تغذیه در خصوص محتوای بالای ویتامین B و بتاکاروتن چغندر قند، یادآوری کرد: این ویتامین نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست و مو دارد.
به گفته شیرمستی، مصرف چغندر قند برای کودکان در حال رشد، خانمهای جوان و افرادی که میخواهند رژیم چاقی بگیرند بسیار مفید است. چغندر قند به دلیل قند و محتوای کالری بالایی که دارد برای افراد مبتلا به دیابت، افرادی که تری گلیسرید بالا دارند و همچنین افرادی که رژیم لاغری میگیرند، توصیه نمیشود.
این کارشناس تغذیه افزود: زیاده روی در مصرف چفندر قند برای هیچ گروهی مناسب نیست و مصرف آن تنها برای یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: