طرز پخت کیک گلابی

کد خبر: ۶۱۶۵۷۰

مواد لازم:

گلابی   :   پنج عدد
تخم مرغ  :    سه عدد
کره   :   ۱۰۰ گرم
شکر     : ۱/۴ پیمانه
بادام آسیاب شده :   یک پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) :    یک پیمانه
آرد سفید  :   نصف پیمانه
رنده پوست لیمو  :   یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر  ;   یک قاشق چایخوری
وانیل   :  نصف قاشق چایخوری
آبلیمو  :   یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کرمی رنگ شود. زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده‌ها را با کره و شکر مخلوط می‌‌کنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در انتها سفیده‌های زده شده را هم به مواد می‌افزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و گلابی‌ها را روی آن قرار می‌دهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابی‌ها می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

>> خانه داری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها