مواد لازم برای خمیر:
سیبزمینی: ۴۰۰ گرم
زرده تخممرغ: یک عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمــک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه خمیر:
سیبزمینیها را پخته و سرد میکنیم، سپس با زردهتخممرغ، آرد، روغن زیتون، نمک و فلفل ورز میدهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر را به چند قسمت تقسیم و آن را لوله کرده، به تکههای دو سانتیمتری میبریم. با چنگال خمیر را روی میز کار که آرد پاشی شده حرکت دورانی میدهیم تا خطوط چنگال روی آن بیفتد. در ظرفی آب را جوش آورده و خمیرهای آماده را در آن میریزیم. علامت پخته شدن نئوکیها روی آب آمدن آنهاست، سپس نئوکیها را آبکش میکنیم.
مواد لازم برای سس قارچ:
قارچ: ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر خرد شده: دو حبه
پنیر پارمزان رنده شده: سه قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
سبزیجات معطر خشک: به میزان لازم
طرز تهیه سس قارچ:
پیاز را خرد کرده و آن را با مقداری روغن تفت میدهیم تا شفاف شود، سپس قارچهای ورقه شده و سیرها را به آن اضافه میکنیم. در پایان رب گوجهفرنگی را اضافه نموده، تفت داده و سپس سبزیجات معطر، نمک، فلفل و ادویه را اضافه مینماییم. نئوکیها را به این سس اضافه نموده و میگذاریم چند دقیقه روی حرارت ملایم بماند. در پایان پنیر پارمزان را اضافه کرده و سرو میکنیم.
>> خانواده سبز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد