طرز تهیۀ «نان هویج» در خانه

مواد لازم برای داخل نان- هویج رنده شده: ۵ عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۶۲۹۰۷۰

مواد لازم برای تهیه خمیر نان:

آرد گندم: ۲ پیمانه
آب: یک پیمانه
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: کمی

طرز تهیه:

کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.
نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.
برای باقی مانده مواد، این کار را تکرار کنید.
>> خراسان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها