مواد لازم:
۳/۴ فنجان (۱۱۳ گرم) فندق
۱/۳ فنجان آلبالو خشک، بدون هسته
۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل پودر شده
۱۷۰ گرم شکلات تلخ (درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقهای است)
طرز تهیه:
فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
فندقها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندقها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (میتوانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).
حالا فندقها را بر روی یک حوله بریزید. پوست فندقها را بگیرید و مغز فندقها را در سایز درشت خرد کنید. حالافندقها، آلبالوخشکها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
شکلاتها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود. حالا شکلاتهای ذوب شدهرا بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید. حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژلهای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیدتا سفت شود.
پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید|دلگرم|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد