آموزش شیرینی‌پزی

طرز تهیه «شکلات مغزدار» در خانه

جام جم سرا- مواد لازم: بیسکویت ویفر طعم فندق: ۱۰۰گرم، فندق: ۱۵۰گرم (تفت داده، پوست کنده و خرد شده)، نوتلا: ۲۰۰گرم، شکلات شیری یا تلخ؛ ۱۵۰ تا ۲۵۰گرم.
کد خبر: ۷۸۳۲۲۹
طرز تهیه «شکلات مغزدار» در خانه

طرز تهیه:

بیسکویت‌ها را خرد کنید و با شکلات نوتلا و فندق مخلوط کنید و توپک‌ها را به اندازه گردو در بیاورید. در صورتی که مواد شل است و نمی‌توانید آن را به شکل توپک درآورید، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. پس از فرم دادن، مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید. شکلات را به شکل بن ماری آب کنید و هر یک از توپک‌ها را به آن آغشته کنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. (خراسان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۰
۰
۰
عالییییییییییییییه
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها