آموزش تهیه دسر و شیرینی در خانه

طرز تهیه «مسقطی‌ انار»

دسر با انار: «کوکیز»

«کوکیز» یک شیرینی یا دسر خوشمزه است که برای تهیه آن باید از «فر» استفاده کرد. پختن و خوردنش همراه با چای داغ در این عصرهای سرد زمستانی براستی دلچسب است!
کد خبر: ۶۳۲۱۸۷
دسر با انار: «کوکیز»

مواد لازم:

 کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
 شکر: یک و یک‌دوم پیمانه
 تخم مرغ: ۲ عدد
 وانیل: یک قاشق چایخوری
 آرد: ۲پیمانه پودر کاکائو: یک‌دوم پیمانه
 بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
 نمک: به میزان لازم
 آب انار: ۲ قاشق غذاخوری
 شکلات چیپسی: یک پیمانه
 دانه انار: یک‌دوم پیمانه

روش تهیه:

۱ - برای شروع کار ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۲ - کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.
۳ - سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید.
۴ - در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.
۵ - ترکیب را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۶ - در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
۷ - بعد از زمان ۱۰ دقیقه‌ای، کوکیزهای انار شما آماده است و می‌توانید آن‌ها را نوش‌جان کنید. البته بهتر است بعد از اینکه کوکیز‌ها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.
نکته:
اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید، ‌می‌توانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار بیشتری استفاده کنید|آشپزانه|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها