طرز تهیه:
ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف و ذوبشدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، میتوانید از میزان شکر کم کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد