گوشت کبابی خطرناک تر از دود اگزوز

تحقیقات اخیر دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ترکیباتی که بر اثر کباب کردن گوشت تولید می شود، صدهابار بیشتر از دود خارج شده از اگزوز خودروها امکان ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
کد خبر: ۶۳۴۳۶۴
گوشت کبابی خطرناک تر از دود اگزوز
پیش از این نیز ایجاد ترکیبات خطرناک به هنگام کباب کردن گوشت به اثبات رسیده بود. اما نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد این ترکیبات می توانند احتمال جهش ژنی دی ان ای را صدها برابر افزایش دهد.
به گفته محققان هر نوع احتراق اعم از سوزاندن چوب یا کشیدن سیگار می تواند ترکیبات هیدروکربنی تولید کند.آنها دریافتند برخی از این ترکیبات هیدروکربنی می تواند با نیتروژن واکنش دهد و ترکیب سمی را به وجود آورد. این ترکیب می تواند موجب جهش در ساختار دی ان ای شود.
استیسی سیمونیچ استاد شیمی و سم شناسی دانشگاه علوم کشاورزی و یکی از محققان این پژوهش در این مورد گفت : بعضی از این ترکیبات به مراتب خطرناک تر از آن چیزی هستند که تا کنون تصور می شد.
به گفته وی همچنین برخی از این ترکیبات ،خطراتی شبیه به ترکیبات مواد آلاینده در هوای شهرهای آلوده دارند.این مواد آلاینده اغلب به دلیل عملکرد وسایل نقلیه سنگین وارد هوا و از این طریق به بدن انسان وارد می شوند.
(ایرنا)
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
جمال نكونام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
۰
۰
پس خوش به حال ما بیچاره ها كه فقط شلغم آب پز می خوریم!
پیروان حكیم فانوس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
۰
۰
ما برای همین مضراتش به جای كباب از آب گوارا استفاده می كنیم !!!
اسم مستعارم كباب است
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
۰
۰
كباب خمیری متشكل از یك هزارم درصد گوشت لخم به همراه نود و نه و نه دهم درصد زواید و امحا و احشای دام است كه بهتر است خورده نشود .

نیازمندی ها