گام ۱
مواد لازم:
آرد سفید..................... ۳ پیمانه
دارچین........................ ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین.............. یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر................ نصف قاشق چایخوری
نمک......................... نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یا زیتون...... نصف پیمانه
شکر........................ ۲ پیمانه
تخم مرغ زده شده..... ۲ عدد
وانیل....................... نصف قاشق چایخوری
سیب خرد شده (پوست و هسته گرفته).... ۲ عدد
گام ۲
در یک کاسه مناسب تمام مواد خشک به غیر از وانیل را مانند آرد، دارچین، نمک، وانیل، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم حسابی مخلوط کنید.
گام ۳
در ظرف دیگری تخم مرغها را زده به آن شکر و روغن و وانیل و همچنین سیبهای خرد شده را اضافه نمائید.
گام ۴
محتویات ظرف اول و دوم را با هم مخلوط و حسابی هم بزنید.
گام ۵
و خمیر را در قالبهای مخصوص مافین که بهتر است از قبل هم چرب شده باشد بریزید. دقت کنید که کل قالب را از خمیر پر نکنید. حدود ۲ بند انگشت از سر قالب خالی باشد.
گام ۶
فر را حدود ۱۰ دقیقه از قبل بگذارید تا گرم شود و سپس مافینها را حدود ۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت درون فر بگذارید. یک خلال دندان در مافین فرو ببرید اگر خمیر آن به خلال دندان نچسبید کاملا پخته است. از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا سرد شود سپس قالب را برگردانید و مافینها را از قالب جدا کنید.
>> گورمند