طرز تهیه فطیر محلی خراسان :
آرد را درون کاسه ریخته وسط آن را گود کرده سپس آب ،خمیر مایه، تخم مرغ و کره را اضافه می کنیم
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
بعد خمیر را به مدت نیم ساعت درهوای آشپزخانه قرارداده تا ور بیاید و حجمش دوبرابر شود
سپس خمیر را بصورت چونه هائی به اندازه نارنگی درآورده سپس دانه دانه باز کرد.
بصورت لواش نازکی درمی آوریم بعد کره و زردچوبه را مخلوط کرده روی هر ورقه از خمیر مالیده و خمیر دیگری روی آن قرار می دهیم.
تقریباً شش ورقه خمیر روی هم قرار می دهیم مجدداً خمیر را لوله کرده بصورت چونه های بزرگتری درآورده به اندازه دایره ای به قطر ۲۰ سانت باز می کنیم.
گردو و شیره و کشمش را مخلوط کرده روی خمیر قرار داده سپس خمیر دیگری روی آن انداخته و در فر با ۴۰۰ درجه سانتی گراد می پزیم.
البته در سبک سنتی با تنور و درون دیگ مسی پخته می شده است.
>> مامان اینا
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد