محققان دانشگاه لیورپول با تجزیه و تحلیل 15 مقاله از یازده نشریه علمی گوناگون به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی فرد به این بستگی دارد که او با چه کسی غذا میخورد.
محققان میگویند: دوستان میتوانند بر تعیین دفعات صرف غذا تاثیر بگذارند و معتقدند که انتخاب غذا مستقیماً با روابط اجتماعی مرتبط است، حتی وقتی انسان از این موضوع آگاه نیست و یا تنها غذا میخورد.
بر این اساس مرکز تحقیق ملی تغذیه سالم اعلام کرد: اگر دوستان شما فست فود چرب را ترجیح دهند احتمال ابتلای انسان به بیماری چاقی نیز افزایش مییابد زیرا انسانها اغلب در پس یک گفت و گوی خوب عادات مضر دیگران را کپی میکنند و از همینجا مقدمه پرخوری فراهم میشود و بعدها دلیل چاقی و بیماریهای جدی دیگر میشود. (ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد