غذاهای بی‌مزه، موجب کسالت می‌شود

دستیار تخصصی طب سنتی گفت: غذای سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن و بی‌مزه نباشد، چرا که موجب کاهش اشتها، سستی و کسالت اعضا می‌شود.
کد خبر: ۶۴۵۹۲۷
غذاهای بی‌مزه، موجب کسالت می‌شود

ژاله علی اصل گفت: غذایی که شخص با میل و اشتها مصرف می‌کند، معده بهتر آن را می‌پذیرد و هضم آن نیز بهتر صورت می‌پذیرد و غذایی که فرد با بی میلی مصرف می‌کند، معده آن را به خوبی قبول نمی‌کند و هضم آن نیز با مشکل روبه رو می‌شود.

وی افزود: قانون کلی غذا خوردن مزاج‌های مختلف برای افرادی که تاخیر در غذا خوردن برای آنان ضرر دارد و دچار سر درد و یا حالت تهوع می‌شوند نباید خوردن را به تاخیر بی‌اندازند، چرا که سوء هضم، پیامد تاخیر در مصرف غذا در این افراد است.

دستیار تخصصی طب سنتی اظهار کرد: غذای فرد سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن باشد، همچنین غذای نباید بی‌مزه باشد چرا که موجب کاهش اشتها، سستی و کسالت اعضا می‌شود.

علی اصل افزود: افراد از مصرف زیاد ترشی، شیرینی، غذای شور و غذای چرب اجتناب شود، همچنین برای حفظ تندرستی در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود.

وی گفت:در حالت سلامتی غذاهای سازگار با مزاج سلامتی بدن را حفظ میکند، مثلاً مزاج گرم و خشک غذای گرم و خشک مصرف کنند ولی در زمان بیماری غذای ضد مزاج مانند غذاهایی با مزاج سرد و تر مصرف شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: پرهیز در افراد سالم موجب ضعف قوا و لاغری بدن می‌شود، همچنین موجب تضعیف حرکات نفسانی و ضعف بدن خواهد شد، در این راستا پرهیز بی جا موجب کاهش گوشت و خون در بدن می‌شود و بدن را به سمت بیماری پیش می‌برد و بهبودی و دفع بیماری‌ها غیرممکن یا مشکل خواهد شد.(تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها