به گزارش ایسنا، طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن میشود، قابلیت هضم غذا را افزایش میدهد و باعث افزایش دریافت انرژی میشود. بر این اساس، متخصصان صنایع غذایی میگویند: گرچه پختن غذا برخی مواد سمی بویژه سم باکتریها را کاهش میدهد، اما در صورتی که از روشهای نادرست طبخ استفاده کنیم ممکن است مواد سمی در مواد غذایی ما ایجاد شوند و به علاوه بخشی از مواد مغذی، بویژه ویتامینهای حساس به حرارت و مواد محلول در آب در اثر پخت نادرست غذا از دست میروند.
به گفته این پژوهشگران چربی گوشتها یا چربی که به گوشت اضافه میکنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین میکند که سرطانزاست. اضافه کردن ادویههایی مثل فلفل و زردچوبه باعث کاهش بار میکروبی غذاهای کبابی میشود. همچنین روغن زیتون به دلیل این که نقطه دود نسبتا پایینی دارد، برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پختهای سطحی و انواع سالاد استفاده کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد