نمک را به روغن داغ اضافه نکنید

محققان تاکید می‌کنند: در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه نکنید، چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطان‌زا می‌شود.
کد خبر: ۶۴۶۸۰۲
نمک را به روغن داغ اضافه نکنید

به گزارش ایسنا، طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می‌شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می‌دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می‌شود. بر این اساس، متخصصان صنایع غذایی می‌گویند: گرچه پختن غذا برخی مواد سمی بویژه سم باکتری‌ها را کاهش می‌دهد، اما در صورتی که از روش‌های نادرست طبخ استفاده کنیم ممکن است مواد سمی در مواد غذایی ما ایجاد شوند و به علاوه بخشی از مواد مغذی، بویژه ویتامین‌های حساس به حرارت و مواد محلول در آب در اثر پخت نادرست غذا از دست می‌روند.

به گفته این پژوهشگران چربی گوشت‌ها یا چربی که به گوشت اضافه می‌کنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین می‌کند که سرطان‌زاست. اضافه کردن ادویه‌هایی مثل فلفل و زردچوبه باعث کاهش بار میکروبی غذاهای کبابی می‌شود. همچنین روغن زیتون به دلیل این که نقطه دود نسبتا پایینی دارد، برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت‌های سطحی و انواع سالاد استفاده کنیم.

newsQrCode
برچسب ها: نمک طبخ غذا روغن
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها