جام جم سرا:
مواد لازم:
تمشک تازه یخزده: ۳ فنجان (مراقب باشید تمشکها له نشده باشند)
ماست ساده کم چرب: ۲ فنجان
شکر: ۱/۳ فنجان
وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
تکههای شکلات: ۱/۲ فنجان (ترجیحا ریز باشند)
طرز تهیه:
شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد. سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید. آنگاه تکههای شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید.
در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است آن را به ظرفهای مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانانتان پذیرایی کنید.
نکته:
اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید:
مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر ۲۳ و ارتفاع ۳۳ سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبههای ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد.
شاتوتها را برای منجمد کردن بین ۲ تا ۶ ساعت درون فریزر قرار دهید. سپس شاتوتها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود.
پس از آن، تکههای شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسههای پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید.
اطلاعات تغذیهای برای ۱/۲ فنجان بستنی شاتوتی:
کالری: ۱۴۸
چربی: ۴ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۴ میلی گرم
کربوهیدرات: ۲۵ گرم
فیبر: ۴ گرم
پروتئین: ۴ گرم
سدیم: ۴۵ میلی گرم|سیمرغ
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان