طرز پخت «املت یونانی» با اسفناج

مواد لازم (برای ۳ نفر): ۸ عدد تخم مرغ|۱ فنجان پنیر پیتزا|۲ قاشق چایخوری آویشن|نمک و فلفل به میزان دلخواه|۴ قاشق چایخوری روغن زیتون|یک دوم فنجان پیاز خرد شده|۲ فنجان اسفناج شسته شده.
کد خبر: ۶۶۴۴۹۹
طرز پخت «املت یونانی» با اسفناج

جام جم سرا:

طرز تهیه:

اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید. تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید. با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند.(کاچیلافود)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها