جام جم سرا:
دکتر زهرا عبداللهی از اقدامات انجام شده برای برگزاری دو بسیج آموزشی بزرگ جهت کاهش مصرف نمک و روغن از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: اغلب افراد جامعه از لحاظ الگوی مصرف نمک و روغن با مشکلات جدی مواجه هستند.
وی ضمن اشاره به مصرف بیش از حد نمک و چربی در کشور افزود: مصرف بیش از اندازه نمک و چربی (روغن) عامل اصلی فشار خون بالا و بیماریهای قلبی - عروقی است. غذاهای چرب وسرخ شده و اصولا روغن، زیاد در رژیم غذایی مردم استفاده میشود و به همین علت، اضافه وزن، چاقی و سایر بیماریهای مرتبط با آن را در کشور شاهد هستیم.
به نقل از ایسنا، عبداللهی به ارتباط بسیاری از بیماریهای غیرواگیر با تغذیه و همچنین روند رو به رشد چاقی در کودکان طی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: بر این اساس است که تنها سیری شکمی کافی نیست و سیری سلولی باید تامین شود. بنابراین منابع پروتئین حیوانی به عنوان منابع ریزمغذیها و انرژی هم مطابق با میزان توصیه شده باید تامین شود.
وی گفت: بر همین اساس بسیج بزرگ اطلاع رسانی درمورد «نمک» و «روغن» از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدارک دیده شده است که مردم و صنایع غذایی گروه هدف آن هستند.
عبداللهی ادامه داد: صنایع غذایی باید جهت ارایه مواد غذایی کم نمک، کم چرب و کم روغن به بازار ترغیب شوند. به این منظور، حمایت از این صنایع غذایی لازم است تا بتوانند محصولات غذایی سالم و سلامت بخش به بازار ارایه دهند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد