جلیل گلشن درباره روند فعالیتهای باستانشناسان در محوطه باستانی سد سیمره یادآور شد: با همکاری خوبی که مجموعه وزارت نیرو با میراثفرهنگی داشته، فعالیتهای باستانشناسی روند قابل توجه و مثبتی یافته است و مسئولان سد سیمره و وزارت نیرو قول دادهاند که برای شروع دوباره فعالیتهای باستانشناسی در شهریو نهایت همکاری را خواهند داشت.
وی در زمینه ثبت جهانی محوطه باستانی سیمره خاطرنشان کرد: اکنون پیگیریها برای ثبت جهانی سیمره زود است، مگر اینکه یکسری فعالیتهای پژوهشی بهطور کامل آماده شود، اما اکنون هیچ اتفاقی نیفتاده و تا پایان پژوهشها و بررسیها هم اقدامی در این زمینه صورت نخواهد گرفت.
به گفته وی اکنون بخشی از آبگیری سد سیمره انجام شده و تاکنون به غرق شدن صد محوطه باستانی از دوره پیش از تاریخ تا دوره اسلامی در این منطقه منجر شده است.
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور تاکید کرد: پیش از این باستانشناسان اعلام کرده بودند که هنوز 50 محوطه از 150 محوطه شناسایی شده در حوزه آبگیری سد سیمره باقی مانده است که با آخرین مرحله آبگیری سد، این محوطهها نیز غرق میشود، اتفاقی که سبب شد باستانشناسان به سیمره رفته و فعالیتهای باستانشناسی را در مناطقی که آب کمتر نفوذ کرده، از سر گیرند. (ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد