جام جم سرا:
مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا
شکر: یک لیوان
آب: یک لیوان سرخالی
گلاب: یک فنجان
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
نشاسته را با ماست خوب مخلوط کنید. آرد را هم اضافه کرده و به هم بزنید تا مواد یکدست شود. روغن را در ظرف گودی ریخته بگذارید داغ شود. از مواد مخلوط شده در قالب مخصوص زولبیا بریزید و داخل روغن، به صورت دایره و لوله باریک قالب را در دست خود بچرخانید تا زولبیا فرم بگیرد و سرخ شود. در یک ظرف دیگر یک لیوان شکر را با یک لیوان سرخالی آب و گلاب و زعفران مخلوط کرده و بجوشانید تا شربت قوام بیاید و یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید. زولبیا را پس از آماده شدن، در صافی بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد در شهد گذاشته تا شربت به خورد زولبیا برود و بعد آن را خارج کرده و در ظرف مناسب بچینید.(ضمیمه چاردیواری/جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا