جام جم سرا: دکتر فریدون اسفندیاری، عطسه، سرفه، آبریزش بینی و در موارد شدیدتر بیماری تب و اسهال را از جمله علائم سرماخوردگی عنوان کرد و افزود: دوره بیماری بطور معمول از یک تا چند روز بسته به سیستم ایمنی افراد متفاوت است و مصرف آنتی بیوتیک در درمان بیماری سرماخوردگی که یک بیماری ویروسی است، تاثیری ندارد.
به گفته وی برای بهبود این بیماری میتوان از غذاهای گرم مانند انواع سوپ در صورتی که فاقد ادویه باشد، استفاده کرد. مصرف ویتامین C و ویتامین D نیز در بهبود هرچه سریعتر سرماخوردگی موثر است.
او توصیه کرد: به منظور تامین ویتامین C از مصرف پرتقال و نارنگی استفاده نشود، زیرا این دو گلو را تحریک کرده و موجب افزایش سرفه میشود اما به منظور تامین ویتامین C مصرف لیموشیرین میتواند بهترین گزینه باشد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، اسفندیاری مصرف برخی مواد غذایی در جهت افزایش ایمنی بدن را در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی موثر دانست و اظهار کرد: از جمله این مواد میتوان به سیر اشاره کرد که مصرف آن میتواند با افزایش ایمنی بدن پیشگیری مناسبی در ابتلا به سرماخوردگی داشته باشد. جنان که در برخی موارد مصرف زیاد سیر موجب میشود فرد در طول سال حتی یک بار هم مبتلا به سرماخوردگی نشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد