آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کلوچه کشمشی

مواد لازم برای 8 نفر:1 ¾ پیمانه آرد کامل- 2/5 قاشق چایخوری جوش‌شیرین- 3 قاشق غذاخوری شکر- ¼ قاشق چایخوری نمک- 6 قاشق غذاخوری کره آب شده- دو قاشق چایخوری پوست پرتقال- ¼ پیمانه کشمش- یک عدد تخم‌مرغ درشت- 4 تا 5 قاشق غذاخوری خامه.
کد خبر: ۷۲۴۷۷۰
طرز تهیه کلوچه کشمشی

جام جم سرا: تهیه مواد کلوچه کشمشی 30 دقیقه و پخت آن 15 دقیقه زمان می‌برد.

طرز تهیه:

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بی‌دانه را اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچه‌ها را گرم سرو کنید. (نون و نمک)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها