کلوچه بادمجان کبابی

بادمجان از جمله مواد غذایی است که می توان با آن انواع خوراکی ها و غذاها را پخت. برای اینکه تنوع غذایی در برنامه شام و ناهارتان ایجاد کنید ، امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی را به شما آموزش ده .
کد خبر: ۵۶۲۳۳۸

مواد لازم

روغن مایع و آب  :از هر کدام نصف پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

کره : یک قاشق سوپخوری

بادمجان کبابی : دو عدد

پنیر سفید: 50 گرم

پنیر پیتزا :20 گرم

نمک و فلفل و کنجد و آرد: به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ :یک عدد

طرز تهیه

 آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد.

بادمجان هارا کبابی و ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.

خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.

روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهشید حسینی از تهران
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
۰
۰
لطفا چند نوع سانویچ را كهدسریع آماده بشه رو آموزش بدید. ممنون از این سایت خوب سراتون
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها