آموزش آشپزی

طرز تهیه سیب‌ زمینی تنوری

مواد لازم‌ (برای 6 نفر): سیب‌زمینی بزرگ: 6 عدد ، قارچ ریز خرد شده:150 گرم، پیازچه ریز خرد شده: 6 شاخه، پنیر پیتزا: رنده شده 150 گرم ، کاغذ آلومینیوم فویل: 6 عدد به اندازه 25 سانتی‌متر در 25 سانتی‌متر، کره: 2 قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۲
طرز تهیه سیب‌ زمینی تنوری

جام جم سرا:

مواد لازم برای تهیه سس:

سس مایونز: نصف ‌ فنجان، پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چایخوری، سس خردل: یک قاشق سوپخوری، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و خشک کنید. کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. تمام پوست سیب‌زمینی‌ها را با کره چرب کنید و روی آن مک بپاشید سپس در فویل بپیچید و در فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید و یکی دو بار سیب‌زمینی را پشت و رو کنید که یکنواخت پخته شود.

بعد از پخت‌ آن‌ها را از فویل‌خارج کنید و یک برش نیمه عمیق به شکل بعلاوه روی آن ایجاد کنید و با کمک دست، کمی آن را باز کنید و یک قاشق از قارچ خرد شده و پنیر در آن شکاف‌ها بریزید و مجددا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و قارچ کاملا نرم ‌شود. سپس از فر بیرون آورده و مقداری سس آماده شده ‌ همراه پیازچه خرد شده و نمک و فلفل روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و گرم میل کنید. برای تهیه سس، تمام مواد لازم را که ذکر شده باهم مخلوط و استفاده کنید.

(ضمیمه چاردیواری جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها