جام جم سرا:
طرز تهیه:
انار را دانه کرده وداخل یک بادکنک رو خوب شسته،، بعد انارها را داخلش بریزید وسپس ژله به رنگ قرمز تهیه کرده و وقتی خوب خنک شد، در بادکنک ریخته وبه شکل دایره فرم داده وبادکنک را گره زده داخل کاسه و در یخچال بگذارید.
پس از چند ساعت که ژله خوب سفت شد و خودش را گرفت خیلی آرام با نوک کارد، بادکنک را پاره کرده وژله رو بیرون بیاورید و در ظرف پیرکس بگذارید. البته دقت کنید که دانههای انار باید زیاد باشد و در آخر هم از کاکل سر انار برای تزیین انار استفاده کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد